Straffe Salondeals

Stevige salonkortingen, Overnamecheques en de superuitgeruste Business-uitvoeringen aan een zeer voordelige prijs.

Stevige salonkortingen, Overnamecheques en de superuitgeruste Business-uitvoeringen aan een zeer voordelige prijs.

Uw Volkswagen, uw Overnamecheque

Bij Volkswagen weten we dat u van voordeel houdt. Daarom kan u nu profiteren van een overnamepremie tot 2.500 € op uw huidige voertuig.

Ontdek de Virtual Experience van Volkswagen.

Bewonder al onze modellen, die tijdens het autosalon extra in de kijker staan, van dichtbij in onze virtuele showroom. En leer onze auto’s vanbinnen én vanbuiten kennen. Of je nu gaat voor onze elektrische auto’s, onze succes modellen, de nieuwe Taigo of de beste Salondeals, er is plek voor iedereen in de Virtual Experience van Volkswagen.

Klaar om een stapje in onze virtuele wereld te zetten?
Start nu de Virtual ExperienceOpens an external link

Open op zondag
30 januari

Ook welkom op zondag: mét of zonder afspraak.
Op zondag 30 januari verwelkomen al onze concessiehouders u in alle veiligheid.

De nieuwe T-Roc

Met zijn verscherpte koetswerkdesign, het nieuwe kwaliteits- en designniveau in het interieur en zijn technologiefeatures maakt de nieuwe T-Roc een zelfverzekerde indruk, en onderstreept hij zijn sterke persoonlijkheid.

ID.3 wint Best Car 2021
in de categorie Electric Compact

Op 17 november heeft de ID.3 - de 100% elektrische Volkswagen - de titel Best Car 2021 gewonnen in de categorie Electric Compact. Deze prijs werd uitgereikt door AutoGids.  De jury die de prijs heeft gegeven bestond zowel uit journalisten als lezers.

De ID.4 is World Car of the Year 2021

We zijn erg blij dat de nieuwe ID.4 is uitgeroepen tot World Car of the Year 2021. Bij de internationale World Car Awards wordt de 100% elektrische SUV vooral geprezen om zijn uitstekende prestaties in de categorieën Innovatie en Milieu, en toont hij aan hoe geschikt de moderne elektromobiliteit van Volkswagen is voor dagelijks gebruik.

Testrit

Laat een testrit u overtuigen. Elk model uit ons gamma staat tot uw beschikking.
Boek nu een testrit via uw dealer.