--:--

Wat wil u weten over elektrisch rijden?

Geen vraag is ons te veel op de ID. Days

Geen vraag is ons te veel op de ID. Days

Ons 100 % elektrisch
gamma

Milieuvriendelijk en met nog meer rijplezier: met ons uitgebreid aanbod elektrische modellen rijdt u zo de toekomst binnen. Of u nu gaat voor het dynamische karakter van de ID.3 of de toonaangevende technologie in de SUV ID.4 en de nieuwe SUV coupé ID.5, u beschikt steeds over de meest recente innovaties op vlak van elektrische mobiliteit.

id family
De nieuwe T-Roc
Helemaal jij!

Wat oogt hij krachtig. Met zijn verscherpte SUV-koetswerkdesign laat de nieuwe T-Roc een straffe indruk na. Uitgerust met tal van innovatieve technologieën en rijhulpsystemen garandeert hij u alle comfort en veiligheid

Onze modellen zijn veiliger dan ooit

De vermaarde Euro NCAP-testen gaven zowel de nieuwe ID.5 als de Polo en de nieuwe Taigo de topscore van vijf sterren. Hoe speelden we dat klaar?

Uw Volkswagen, uw Overnamecheque

Bij Volkswagen weten we dat u van voordeel houdt. Daarom kan u nu profiteren van een overnamepremie tot 2.000 € op uw huidige voertuig.

Personal Lease: de all-in huurformule

Huur uw voertuig op lange termijn en geniet van alle voordelen die normaal alleen voor zakelijke klanten gelden. Alle financiële en naverkoopdiensten rond uw wagen kunnen worden inbegrepen in uw huurprijs en zijn gecentraliseerd bij uw vertrouwde Volkswagen-concessiehouder.

Testrit

Laat een testrit u overtuigen. Elk model uit ons gamma staat tot uw beschikking.
Boek nu een testrit via uw dealer.