Dubbele
aandrijving.
Dubbel rijplezier.

Op zoek naar een nieuwe wagen ?
Geniet dan nu van deze extra overnamepremie.

Bij Volkswagen weten we dat u van voordeel houdt. Daarom kan u nu profiteren van een extra overnamepremie tot 2.000 € op uw huidige voertuig.

De nieuwe ID. Buzz

De ID. Buzz, dat is ons iconische busje, maar dan volledig elektrisch en met tal van troeven in de erg royale laadruimte. Toptechnologie verpakt in een geweldig design.

id buzz
De Caddy Maxi

Nog moderner, digitaler en flexibeler: dat is de Caddy Maxi. Behalve met zijn totaal nieuwe design overtuigt dit model met zijn talrijke nieuwe, innovatieve rijhulpsystemen en een toekomstgericht infotainmentsysteem met uitbreiding naar de met mobiele onlinediensten. Daarnaast blijft de Caddy Maxi uiteraard gewoon betrouwbaar, comfortabel, praktisch en beschikt hij over 7 volwaardige zitplaatsen én een grote koffer. Nu tijdelijk met uitzonderlijk voordeel!

Private Lease. De all-in huurformule.

Huur uw voertuig op lange termijn en geniet van alle voordelen die normaal alleen voor zakelijke klanten gelden. Alle financiële en naverkoopdiensten rond uw wagen kunnen worden inbegrepen in uw huurprijs en zijn gecentraliseerd bij uw vertrouwde Volkswagen-concessiehouder.

Testrit

Laat een testrit u overtuigen. Elk model uit ons gamma staat tot uw beschikking.
Boek nu een testrit via uw dealer.