Verlengde
Saloncondities

Tot € 8.650 salonvoordelen1 op de Golf Business.

Tot € 8.650 salonvoordelen1 op de Golf Business.

Profiteer van uw
Salon Best Deal

Op zoek naar de beste voorwaarden bij de Volkswagen die best bij je past? Onze Salon Best Deal berekent voor u alle voordelen. Er bestaat een Salon Best Deal voor elk model!  Vraag het meteen aan, u ontvang het binnen het uur in uw mailbox.

id buzz
De nieuwe ID. Buzz

Een vernieuwend ontwerp en design, een riante binnenruimte, een verrassend bereik (tot 423 km) en een ongeëvenaarde elektrische rijervaring: de nieuwe, 100% elektrische ID. Buzz tovert bij elke rit een glimlach op uw gezicht. De hoogste tijd om kennis te maken met dit icoon!

De 100% elektrische ID.5

De kracht van een volledig elektrische SUV in combinatie met de oogstrelende sierlijkheid van een coupé: de nieuwe ID.5 bundelt het beste van twee werelden. Voor wie stijlvol én duurzaam wil rijden is deze elektrische SUV coupé een droom van een wagen. Klaar om de nieuwe ID.5 live uit te proberen?

Ontdek de Golf Style eHybrid

De Golf Style eHybrid optimaliseert het elektrische bereik van zijn 13 kWh batterij zodat u tot 71 kilometerkunt rijden zonder brandstof te verbruiken. Zijn maximale vermogen van 204 pk zorgt voor een veilig rijgevoel en voldoende vermogen in alle rijomstandigheden.

1Gemeten volgens WLTP-normen.

Testrit

Laat een testrit u overtuigen. Elk model uit ons gamma staat tot uw beschikking.
Boek nu een testrit via uw dealer.