2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

De nieuwe docu-reeks van Volkswagen.

 

Off track reist door ons land op zoek naar de meest unieke en verborgen plekken die ons Belgisch karakter weerspiegelen. Een gids over de schoonheid van ons land, vol pure en menselijke verhalen.

Romain Pantoustier.

Geurmagiër met een hart voor de Ardennen.

Romain Pantoustier is artisanale parfumeur. In zijn atelier in de oude binnenstad van Namen creëert hij unieke parfums waarvoor hij inspiratie puurt uit de ongerepte Ardense natuur en uit zijn kindertijd in de Franse Cévennes. In deze laatste “Off-Track” voert hij ons langs zijn favoriete plekken. Een verhaal over verse kruiden, dauw en… Belgische regen.

Supafly.

Mee in de flow van 4 vrouwelijke hiphop-DJ’s

Supafly is een collectief van 4 DJ’s: DJ Mikigold, Young Mocro, Fatoosan en Vaneeshia. Met hun bonte mix van culturele achtergronden en persoonlijke muziekstijlen creëren ze een positieve, eclectische dance vibe in clubs op de as Luik-Brussel-Gent. Deze vijfde “Off track”-aflevering schetst het verhaal van 4 jonge, geëngageerde vrouwen die urban hiphop een eigen gezicht hebben gegeven in het Belgische dance-landschap.

Frederic De Meyer.

Ambachtelijk steenkapper werkt mee aan de restauratie van historische gebouwen.

In deze vierde “Off Track”-aflevering kapt en beitelt Frederic zich een weg naar de plek waar het allemaal begon: de steengroeve van Zinnik. “Na 3 jaar weet je of je het gaat volhouden, na 10 jaar begin je er iets van te kennen.”

Jurgen Vantomme.

Groundhopper, met een passie voor vergane glorie.

Jurgen Vantomme vond een manier om zijn twee grootste passies - voetbal en fotografie – te bundelen in een feeëriek boek vol adembenemende stadions en iconische voetbalpleintjes. Jarenlang fotografeerde hij als Groundhopper het Belgische voetballandschap: van beladen dorpsderby tot afgelegen degradatietopper. Nu neemt hij ons mee naar zijn stukje voetbalnostalgie. 

Stéphane Halleux.

Belgische Oscar-winnaar, in een heerlijk absurde wonderwereld.

Stéphane Halleux won als beeldend kunstenaar een Oscar met een kortfilm, gebaseerd op zijn figuurtje ‘Mr Hublot’. Zijn dromerig universum bestaat uit de meest absurde wezentjes die hij op ambachtelijke wijze fabriceerde uit schroot of antiek. In deze tweede “Off track”-aflevering nemen we je mee doorheen een typische dag uit het leven van Stéphane Halleux. Ontdek hoe hij de magie van zijn figuurtjes tot stand brengt.

Chef Herwig.

Kok van de sterren, met wortels in de ruwe Kempense grond..

Chef Herwig trok de wereld rond om te koken in exclusieve backstages en loges van de grootste artiesten. Zijn jarenlange discretie en authentieke topkeuken maakten van hem: de kok van de sterren. Nu keert hij terug naar zijn stukje onbemind België: de Kempen.